Huisaanhuis.nu

Ik werk op het moment al 3 jaar bij HuisaanHuis.nu, een advertentiebureau voor alle kranten in Nederland. Ik werk als Commercieel medewerker/grafisch ontwerper en ontwerp vooral advertenties/vacatures en banners. Naast het maken van advertenties, zorg ik voor het verwerken en inboeken van advertenties, help ik klanten telefonisch met vragen, hou ik de social media bij en optimaliseer de website. 

Mevrouw hofmeijer

Mevrouw Hofmeijer is wiskunde docent en ik ben al een tijd bezig met haar opkomende YouTube kanaal. Dit YouTube kanaal gaat over het leven als docent en het geven van het vak wiskunde. Daarnaast maakt ze veel gebruik van haar docenten Instagram. Voor Mevrouw Hofmeijer heb ik het logo en de huisstijl ontworpen voor haar Instagram en YouTube.

Rejoez

Ik heb voor Rejoez, een Upcycle store in Den Helder, het nieuwe logo ontworpen. De visitekaartjes zijn ook door mij ontworpen. Het logo is te zien op de visitekaartjes en wordt ook gebruikt voor de ramen van het pand. Ik maak af en toe ook social media posts voor op Instagram en Facebook. 

Marcez

Voor een het laatste project van het derde leerjaar van mijn opleiding heb ik het nieuwe logo en de huisstijl gecreëerd voor Marcez, een modehuis gevestigd in Haarlem. Voor Marcez heb ik ook een huisstijlgids gerealiseerd.  

14nul9

Voor het laatste project van het tweede jaar van mijn opleiding heb ik de nieuwe huisstijl gerealiseerd voor een opkomende restaurant 14NUL9. Ook heb ik de werkkleding ontworpen en de huisstijlgids gerealiseerd. 

De bedrijfssjamaan

Tijdens mijn stage heb ik voor het bedrijf De Bedrijfssjamaan het logo ontworpen. Bovendien heb ik de vier windrichtingen iconen gerealiseerd. Dit logo komt terug op de visitekaartjes en op de nieuwe website. 

Kien hospitality

Gedurende mijn stage heb ik meegeholpen met het logo ontwerp van het bedrijf Kien Hospitality. Uiteindelijk heeft de klant gekozen voor een ander ontwerp. 

Dolly coachtools

DOLLY had eind 2019 een nieuwe challenge op de planning staan. DOLLY wilde een nieuwe Coach Tools werkboek ontwikkelen en hebben gekozen voor de nieuwe challenge. Hiervoor heb ik de 2018 versie upgrade’t met nieuwe kleuren, typografie en uitstraling. 

Stichting iris

Tijdens mijn stage periode heb ik het beleid & besturing logbook van de medewerkers ontworpen. Dit logbook is voor intern gebruik onder nieuwe werknemers en is ook gebruikt op de website van Stichting IRIS.

Oorlogsgraven stichting

Voor de Oorlogs Gravenstichting in Loenen heb ik voor de speurtocht voor groep 7/8 rondom de graven de boekenbak ontworpen. Deze is gebruikt voor de ingang van de stichting. 

Voor de website van De Oorlogs Gravenstichting heb ik de nieuwe banners van oorlogsslachtoffers gerealiseerd.