Jillz Hairstyling

Voor de hairsalon Jillz Hairstyling heb ik een strakke website ontworpen. Ik mocht de kleuren en typografie zelf bepalen en samen met Jillz ben ik heel blij met het eindresultaat. 

PTT toren

Het eindproject van het tweede schooljaar bestond uit het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, logo en website voor de PTT toren in de Waarderpolder. Ik heb hiervoor een nieuw logo en een professionele, nieuwe website gemaakt voor de zakelijke doelgroep. 

Tekstbureau Welles

Vanuit school is mij gevraagd om een website te realiseren voor Tekstbureau Welles. Welles had al een bestaande huisstijl en de vraag was of ik dezelfde huisstijl ook kon toepassen op de nieuwe website. Deze website viel zo in de smaak bij Welles, dat deze website ook nu online staat!

Happie to go app

Voor een schoolproject kwam een oud student naar mij toe of ik het prototype kon creëren voor de nieuwe opkomende app “Happie to Go”. Voor het prototype heb ik een nieuw logo, huisstijl en een running demo gecreëerd met Adobe XD.  

winecom group

Voor het eindproject van het eerste leerjaar van mijn opleidinh wilde WineCom Group een gloednieuwe website voor de zakelijke horeca doelgroep. Er was al een huidige huisstijl gecreëerd en die heb ik toegepast op het nieuwe website ontwerp. 

Dolly Coachtools

DOLLY had eind 2019 een nieuwe challenge op de planning staan en wilde een nieuwe landingspagina voor op de website. Ik heb de nieuwe kleuren en de look & feel toegepast op de nieuwe landingspagina die aansluit bij de Coach Tools Challenge 2019.

La Deems

Begin 2019 ben ik begonnen met het schrijven van mijn ondernemersplan voor mijn opleiding. Ik ben begonnen met het maken van een webshop genaamd La Deems, en verkocht tweedehands kleding door middel van alleen een webshop. Ik heb voor La Deems een huisstijl ontwikkeld en een running demo gemaakt via Adobe XD.